VP Award 2016: Antwerp heeft 'De Beste Supporters van het Seizoen'

VP Award 2016: Antwerp heeft 'De Beste Supporters van het Seizoen'

Gepubliceerd: vrijdag 13 mei 2016 om 15:00vr 13-05-2016 om 15:00

Het seizoen zit er zo goed als op. De prijzen worden stilaan uitgedeeld. VoetbalPrimeur.be deelt ook een prijs uit. Die voor de supporters van het seizoen. Wij gaven de genomineerden, jullie kozen de winaar. En dat werd uiteindelijk Antwerp FC.

Bijna 14.000 supporters brachten hun stem uit, een bijzonder hoog aantal. Het was ook verschrikkelijk spannend. Uiteindelijk ging het tussen twee ploegen Antwerp en Club Brugge. En een strijd werd het. Antwerp nam snel een grote voorsprong, maar Blauw-Zwart wist nog bij te benen. Uiteindelijk won Antwerp wel met een mooie 36% van de stemmen. De fans van The Great Old bewezen dit seizoen dat ze hondstrouw zijn. De titel werd niet gegrepen, maar ook volgend seizoen kunnen ze bij Antwerp opnieuw rekenen op een gevulde Bosuil.

De 'Zilver Supporter' gaat naar Club Brugge. Blauw-Zwart haalde uiteindelijke 30% van de stemmen. Het podium wordt vervolledigd met een andere Antwerpse club. Beerschot-Wilrijk, de kampioen van Derde Klasse, werd derde. Het haalde 14% van de stemmen.

Verder krijgen AA Gent, Anderlecht, KRC Genk, KV Oostende, Standard, Sint-Truiden en Westerlo van VoetbalPrimeur.be nog een verdiend applaus. De supporters van deze clubs bewezen dit seizoen dat ook zij rotsvast achter hun ploeg staan. Proficiat!

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws