KV Mechelen drukt door voor Schrijvers en Croizet

KV Mechelen drukt door voor Schrijvers en Croizet

Gepubliceerd: donderdag 12 mei 2016 om 07:42do 12-05-2016 om 07:42

KV Mechelen ziet Sofiane Hanni zo goed als zeker vertrekken naar Anderlecht en is volop bezig met mogelijke vervangers. Volgens de laatste berichten heeft het Siebe Schrijvers overtuigd en deed het een bod op Yohan Croizet.

Malinwa ligt in pole position om de 19-jarige Schrijvers een seizoen te huren van KRC Genk. De aanvaller kwam sinds januari uit voor Waasland-Beveren, waar hij goed was voor vier doelpunten en twee assists in vijftien wedstrijden.

Op de Freethiel willen ze hem langer huren en ook Zulte Waregem toont interesse, maar Schrijvers zou volgens Het Nieuwsblad een voorkeur hebben voor KV Mechelen, na een goed gesprek met sportief directeur Fi Vanhoof en trainer Aleksander Jankovic.

Samen met Croizet zou Schrijvers diepste spits Nicolas Verdier moeten ondersteunen. Malinwa deed een bod op Croizet, maar kreeg nog geen antwoord. De clausule in het contract van de Fransman bedraagt 850.000 euro. Oud-Heverlee Leuven wil daar voorlopig niets van afdoen en schermt met buitenlandse interesse. Croizet verkiest een verlengd verblijf in België. Oostende is eveneens geïnteresseerd.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws