Van Holsbeeck laat zich uit over de toekomst van Hasi bij Anderlecht

Van Holsbeeck laat zich uit over de toekomst van Hasi bij Anderlecht

11-05-2016 07:57
1

Besnik Hasi is dit seizoen nog niet onbesproken gebleven. De supporters van Anderlecht zien hem liever vertrekken. Het bestuur van Anderlecht geeft hem de kans tot het einde van het seizoen. Daarna lijkt hij toch te gaan vertrekken. Of heeft Herman Van Holsbeeck andere plannen?

 "In twintig jaar in dit vak heb ik veel trainers leren kennen. Ik denk dat Besnik Hasi een toptrainer aan het worden is. Dit jaar heeft hij ontzettend veel geleerd. In zo’n job is het in de moeilijke momenten dat je het meeste leert. Hasi wordt iemand waar we nog van zullen horen. Schrijf maar op: hij wordt een toptrainer", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

De vraag blijft of hij die toptrainer bij Anderlecht of bij een andere club zal worden. De supporters zien hem namelijk liever vertrekken. Zit een langer verblijf bij paars-wit er dan wel in? "Dat zou perfect kunnen. De evaluatie wordt na het seizoen samen met Besnik gemaakt, met de voorzitter en mij", aldus Van Holsbeeck. De opdracht voor Hasi lijkt duidelijk. Een titel, of vertrekken.