Mislukte Genkenaar heeft het naar zijn zin in Nederland: Indrukwekkende sfeer

Mislukte Genkenaar heeft het naar zijn zin in Nederland: "Indrukwekkende sfeer"

10-05-2016 17:44
0

Enes Ünal begon het seizoen bij KRC Genk. De Turkse spits werd geleend van Manchester City. Iedereen was het er over eens: Ünal was een topper in wording. Bij KRC Genk kwam het er niet uit. Maar ondertussen maakt de Turk wel furore bij NAC Breda. 

Ünal scoorde ondertussen toch al negen doelpunten bij de Nederlandse tweedeklasser. Een groot verschil met zijn periode in de Genkse Cristal Arena. "Ik kan zeggen dat alles heel erg goed gaat hier in Nederland", geeft Ünal aan op de website van Manchester City. "Breda is een heel mooie stad. De mensen zijn hier erg sociaal. Maar het belangrijkste is dat ik speel en scoor."

"De thuiswedstrijden werken wij af onder een indrukwekkende sfeer. Ik vind dit erg leuk. De band met de fans is ook leuk. Zij zijn gepassioneerd", voegt Ünal er aan toe. Hij ging ook even terug naar Manchester City. "Het was erg leuk om even terug te zijn in de City Football Academy. Maar ik voelde mij ook een beetje ongelukkig om weer te vertrekken. Maar ik werk hard om een City-speler te worden en veel doelpunten te maken." 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie