White Star Brussel krijgt troostprijs van de Voetbalbond

White Star Brussel krijgt troostprijs van de Voetbalbond

Gepubliceerd: zondag 8 mei 2016 om 10:15zo 08-05-2016 om 10:15

White Star Brussel krijgt geen licentie voor de profs, ook al kan het dat nog aanvechten bij de burgerlijke rechtbank. De vraag is echter: kan het dan wel een licentie krijgen voor de eerste amateurklasse? De voetbalbond lijkt dat geen probleem te vinden.

Licentieaanvragen moeten normaal gezien ver op voorhand binnen zijn, zo kan de licentiecommissie een grondig onderzoek van de club garanderen. White Star heeft natuurlijk geen licentieaanvraag ingediend voor de amateurs, want John Bico en co dachten dat ze er één voor de profs gingen krijgen. Een vervelende situatie, maar nu komt er plots duidelijkheid.

Volgens Het Nieuwsblad heeft White Star wel degelijk een licentie beet voor de derde afdeling van het voetbal. Het ultieme horrorscenario voor White Star was dat de club enkel terecht kon in de tweede amateurklasse, twee reeksen lager dus. Deze licentie zal echter maar een magere troost zijn voor White Star, dat zich nog altijd niet heeft neergelegd bij deze zaak. Bico wil tot de laatste snik vechten om toch nog aan de juiste licentie te geraken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws