Anderlecht ziet ultieme droomtransfer door de vingers glippen

Anderlecht ziet ultieme droomtransfer door de vingers glippen

08-05-2016 09:29
4

Het is geen geheim dat het bestuur van Anderlecht Hakim Ziyech een geweldige speler vindt. De spelmaker van FC Twente was in de vorige transferperiode nog een belangrijk doelwit, maar Anderlecht vist mogelijk achter het net.

De Turkse bron Fotomac weet namelijk dat topclub Fenerbahce een bod heeft gedaan op Ziyech. Het zou gaan om een som van 7 miljoen euro, Twente denkt na over dat voorstel. Ziyech wil zelf vertrekken, maar heeft wel nog een contract tot 2018. Eerder vroeg Twente nog 10 miljoen euro, maar dat wilde niemand toen betalen.

Anderlecht heeft ondertussen Filip Djuricic in de rangen als alternatief voor Ziyech, maar de huurling heeft nog niet veel moois laten zien. Anderlecht zou hem definitief kunnen overkopen voor 8 miljoen euro, maar de kans dat het dat ook doet is heel klein. Als ook Dennis Praet nog vertrekt heeft Anderlecht sowieso nood aan een nieuwe aanvallende middenvelder. Anderlecht zou financieel dan ook ruimte hebben om Ziyech te kopen, maar de vraag is of het dan al niet te laat is.