Vertonghen: Dan word je emotioneel en doe je gekke dingen

Vertonghen: "Dan word je emotioneel en doe je gekke dingen"

07-05-2016 17:34

In een interview met het tv-kanaal van zijn club Tottenham Hotspur kijkt Rode Duivel Jan Vertonghen terug op het afgelopen seizoen van zijn club. De Londenaars speelden een dijk van een seizoen, maar moeten uiteindelijk tevreden zijn met (waarchijnlijk) de tweede plaats achter kampioen Leicester City.

Vertonghen kijkt in een interview terug op een memorabele wedstrijd in en tegen Watford. "Het was echt een moeilijke wedstrijd in de drukke nieuwjaarsperiode. Watford moest al snel met tien spelers verder, maar kreeg desondanks een pak kansen. Op het einde konden we alsnog het laken naar ons toe trekken. Dan word je emotioneel en doe je gekke dingen", aldus Vertonghen.

The Spurs begonnen zwak aan het seizoen, maar konden dankzij een geweldige remonte alsnog meespelen voor de prijzen. Door de sterke prestaties van onze Rode Duivels Alderweireld, Jan Vertonghen en Moussa Dembélé kwam Tottenham terug in de race voor de titel. Dankzij het 2-2 gelijkspel tegen rivaal Chelsea ging het verrassende Leicester echter met de hoofdprijs lopen.