Opnieuw kampioensfeestje in Antwerp na prestigemeting van Beerschot-Wilrijk

06-05-2016 22:43

Beerschot Wilrijk kon vorige zondag de titel in Derde Klasse B. Wat vrijdagavond volgde was een prestigemeting met de kampioen van Derde Klasse A, VW Hamme. De Antwerpse club had weinig moeilijkheden met Hamme en won met 3-1.

Afgelopen week was het tot de laatste minuut stressen voor Beerschot-Wilrijk. De Antwerpse club werd pas kampioen na een doelpunt in de laatste minuut van de wedstrijd. Tegen Hamme verliep het toch iets anders. Na ongeveer een half uur voetballen kon Dries Ventose de club op voorsprong brengen.

Het werd een leuke avond voor Ventose, want na 63 verdubbelde hij de score voor zijn ploeg. Daar was Beerschot-Wilrijk nog niet tevreden mee. Het ging op zoek naar dat derde doelpunt en vond dat ook. Ratko Vansimpen scoorde het derde doelpunt van deavond. VW Hamme kon nog een eerredder maken, maar het bleef 3-1. Met de overwinning kroonde Beerschot-Wilrijk zich tot de algemene kampioen in Derde Klasse.