Dossevi maakt ruzie op Twitter met... de account van zijn eigen club

Dossevi maakt ruzie op Twitter met... de account van zijn eigen club

Gepubliceerd: vrijdag 6 mei 2016 om 21:39vr 06-05-2016 om 21:39

Standard-speler Matthieu Dossevi is helemaal niet tevreden. De Togolees heeft flink uitgehaald naar de Twitteraccount van... zijn eigen ploeg. Standard pakte vrijdagmiddag uit met een quote van Dossevi, maar die leek niet helemaal juist te zijn.

De quote van Dossevi stelde dat hij graag bij Standard wil blijven. Dossevi verweet Standard echter "maar één procent van de oorspronkelijke zin te hebben overgehouden". "Mijn wil is om hier te blijven en me verder door te zetten bij Standard. Ik voel me goed hier, dus ik ga mezelf geen druk opleggen." Daarmee pakte het Twitteraccount van Standard vrijdag mee uit. Die quote lijkt echter niet helemaal volledig te zijn.

La Dernière Heure zou de hele (en dus juiste) quote gebracht hebben. "Ik wil bij Standard blijven, maar je kan nooit met zekerheid zeggen wat er gaat gebeuren", noteerde de Waalse krant. "Als er zich een opportuniteit voordoet, moet iedereen echter tevreden zijn. Als er zich een mooie gelegenheid op sportief vlak voordoet, zal ik luisteren."

"Maar ik herhaal: ik stuur niet aan op een breuk met Standard want ik voel me goed hier. Ik laat mijn makelaar zich met zo’n dingen bezighouden. Ik weet dat hij al contact heeft gehad met Sevilla, maar er is nog niets concreets."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws