STVV-coach Chris O'Loughlin staat voor laatste match met STVV: Emotie verstoppen

STVV-coach Chris O'Loughlin staat voor laatste match met STVV: "Emotie verstoppen"

06-05-2016 18:09

Het is een seizoen met ups en downs geweest voor STVV, maar de Kanaries zijn erop gebrand om het seizoen in schoonheid af te sluiten. Trainer Chris O’Loughlin zullen we volgend jaar niet meer zien op Stayen, maar ook hij is gemotiveerd.

STVV is een fiere club. Vier keer op rij verliezen van KV Mechelen, dat zagen ze in Limburg niet zitten. Na een goede partij gingen de Kanaries dan ook met een punt naar huis. Volgens trainer Chris O’Loughlin is de toon gezet voor de laatste speeldag van dit seizoen. "We zijn professioneel genoeg om te beseffen dat we morgen nog één keer alles moeten geven, ook voor de supporters. Zoals ik al zei, zijn er nog een aantal jongens die aan hun toekomst denken. Voor hen is het belangrijk dat ze ook morgen nog een goede wedstrijd spelen", aldus O'Loughlin op de officiële clubwebsite. 

"Ik heb hier 3 hele mooie en goede jaren gehad. Ironisch genoeg begon ik mijn eerste wedstrijd als coach tegen Charleroi en sluit ik nu hier mijn periode af opnieuw tegen Charleroi. Tijdens de match ga ik mijn emoties en persoonlijke gevoelens aan de kant zetten en nog één keer volledig focussen op STVV. Als we morgen spelen als collectief, met veel inzet en overgave, dan sluiten we het seizoen mooi af en zal ik zeer tevreden zijn."