'Standard wil Anderlecht flinke hak zetten in dossier Hanni'

'Standard wil Anderlecht flinke hak zetten in dossier Hanni'

Gepubliceerd: vrijdag 6 mei 2016 om 10:00vr 06-05-2016 om 10:00

Standard heeft geen zin om volgend seizoen weer Play-Off 2 te spelen, en dus wordt er deze zomer geïnvesteerd. Op het middenveld wil het er graag nog een creatieve man bij, en het denkt nog altijd aan Sofiane Hanni.

Anderlecht heeft al gepraat met de speler zelf en met KV Mechelen, maar voorlopig is er nog geen akkoord uit de bus gekomen. Mechelen denkt namelijk aan een transfersom rond de 3 miljoen euro, terwijl Anderlecht maar 1,5 miljoen euro zou willen betalen. Hanni heeft nog één jaar contract, en dus staat Anderlecht sterk in de onderhandelingen. Tenzij een grote concurrent natuurlijk op de proppen komt...

Volgens Het Belang Van Limburg is Hanni wel degelijk nog een optie voor Standard. De vraag is echter of Mechelen wel wil luisteren naar een voorstel van de Rouches. Eerder dit seizoen haalde Standard technisch directeur Olivier Renard weg bij Mechelen, en die had na zijn overgang kritiek op het 'amateuristische' beleid van KVM. Renard zal dus niet bepaald met open armen ontvangen worden bij een eventuele bespreking.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws