Uitgekotste Hummels haalt uit naar Dortmund: Een kloteverklaring

Uitgekotste Hummels haalt uit naar Dortmund: "Een kloteverklaring"

Gepubliceerd: woensdag 4 mei 2016 om 19:11wo 04-05-2016 om 19:11

Mats Hummels kreeg de afgelopen dagen heel wat kritiek over zich heen, nadat Borussia Dortmund bekendmaakte dat hij zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar Bayern München. De Duitse verdediger baalt daarvan.

Dortmund communiceerde vorige week via de officiële kanalen dat Hummels aan het einde van het seizoen vertrekt en de overstap naar concurrent Bayern München wil maken. De 27-jarige aanvoerder blijkt zelf niet helemaal achter die verklaring te staan.

"Er is nog van alles mogelijk en er is zéker nog niets besloten", liet Hummels woensdag volgens verschillende fansites van Dortmund weten aan een groep supporters. "Die kloteverklaring heeft voor een compleet verkeerd van mij gezorgd. Ik snap niet waarom Dortmund dit opeens heeft gedaan."

Hummels loopt medio 2017 uit zijn contract bij Dortmund, dat bereid is hem te laten gaan. Bayern München zou echter wel met minimaal 36 miljoen euro en een speler over de brug moeten komen. Hummels doorliep de jeugdopleiding in München, maar brak nooit door.

 

@the_unity09,#matshummels

Een video die is geplaatst door Timo Schmit (@ti_mo14) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws