'Schitterend' Atlético trekt lange neus en slaat terug naar Bayern München

'Schitterend' Atlético trekt lange neus en slaat terug naar Bayern München

04-05-2016 18:41

Atlético Madrid en Bayern München trekken het gevecht om een plek in de Champions League-finale woensdag vrolijk door. Enrique Cerezo slaat terug naar de Duitse tegenstander.

Bayern werd dinsdagavond na een zinderend voetbalgevecht uitgeschakeld door Atlético, dat daardoor voor de tweede keer in drie jaar tijd in de eindstrijd staat. De manier waarop de Madrilenen dat hebben gedaan verdient echter niet de schoonheidsprijs, zo liet Arturo Vidal weten.

De uitspraken van de Bayern-middenvelder worden met een grote glimlach in ontvangst genomen door Atlético. "Is ons voetbal lelijk? Nee hoor, het is juist schitterend. We spelen om te winnen", aldus Cerezo, voorzitter van de Spaanse topclub, tegen Radio Marca.

"We zitten op dit moment in een luxepositie. Meer dan de helft van Europa staat achter Atlético. We zijn benieuwd wie onze tegenstander in de Champions League-finale wordt", besluit Cerezo. Real Madrid en Manchester City strijden woensdagavond om het tweede ticket. Het heenduel in Engeland eindigde doelpuntloos.