KV Mechelen wil ver gaan voor veteraan: Zijn salaris gevoelig verhogen

KV Mechelen wil ver gaan voor veteraan: "Zijn salaris gevoelig verhogen"

Gepubliceerd: woensdag 4 mei 2016 om 09:44wo 04-05-2016 om 09:44

Standard wil koopjes doen bij KV Mechelen. Eerder haalde het al Milos Kosanovic en TD Olivier Renard weg bij de Maneblussers. Nu gaan de Rouches ook voor veteraan Jean-François Gillet.

De doelman wordt momenteel door KV Mechelen gehuurd van Catania. Hij kan voor één miljoen euro gekocht worden, maar er moet eerst een akkoord gevonden worden met Gillet. "Vorige vrijdag deden we Jean een nieuw voorstel, dat beantwoordde aan wat hij vroeg. Het is een zéér goed voorstel, waarbij we zijn salaris gevoelig verhogen", aldus voorzitter Johan Timmermans in Het Nieuwsblad.

"We stelden hem eerst één seizoen voor, gezien zijn leeftijd, maar we kwamen ook tegemoet aan zijn wens om twee seizoenen te kunnen blijven. We zijn zelfs vergevorderd in de oplossing voor zijn kinderen, voor wie Jean een school in het Mechelse zocht. We wachten nu op zijn antwoord." Standard lijkt echter niet van plan om het daarbij te laten. De goede relatie van Gillet met Renard zorgt mogelijk toch voor een transfer naar de Rouches.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws