De Mos wil drie zomertransfers zien bij Racing Genk

De Mos wil drie zomertransfers zien bij Racing Genk

Gepubliceerd: dinsdag 3 mei 2016 om 11:30di 03-05-2016 om 11:30

Racing Genk geeft geen schijn van kans meer voor de titel, ook al is het één van de mooist voetballende clubs in deze Play-Off 1. Aad de Mos weet wat Genk nog mist.

De Nederlandse analist wil in de zomer drie nieuwe transfers zien bij Genk. "Genk speelt heel aantrekkelijk. Heel aanvallend ook en dat is het allermoeilijkste. Twee bussen parkeren, dat kan iedereen. Als ik Peter Maes ben, klop ik bij De Condé aan voor een nieuwe keeper en twee backs. Castagne, Uronen en Hamalainen zijn te weinig. En Bizot? Ik word al nerveus als ik hem op tv bezig zie. Laat staan dat ik als zijn coach op de bank zou zitten. Die man denkt niet mee, geeft geen rust aan zijn defensie", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Bovendien is Genk niet spaarzaam genoeg met de krachten. "Wat Genk zeker moet leren, is doseren. Altijd hard gaan is prima, maar dat kan je niet volhouden. Je moet af en toe eens op de rem staan. Ook Peter Maes. Ik zie zijn temperament terug in zijn team. Prima. Maar hij is Simeone niet en Genk is Atlético Madrid niet. Daar moet hij rekening mee leren houden, als hij de top wil bereiken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws