Thiam komt mogelijk niet meer in actie voor Zulte Waregem

Thiam komt mogelijk niet meer in actie voor Zulte Waregem

03-05-2016 07:00

Zulte Waregem kan dit seizoen waarschijnlijk niet meer rekenen op Mame Thiam. De huurling van Juventus blijft sukkelen met de knie. Een verlengd verblijf lijkt ook uitgesloten, dus speelde Thiam tegen Oostende zijn laatste minuten voor Essevee.

Thiam arriveerde afgelopen zomer in het Regenboogstadion en groeide snel uit tot een smaakmaker. Met negen goals had hij een groot aandeel in de kwalificatie voor Play-Off 1, maar daarin kwam hij lang niet in actie. Hij sukkelt al weken met de linkerknie. Afgelopen weekend speelde hij zijn eerste halfuur in de Play-Offs, maar de pijn kwam terug, meldt Het Laatste Nieuws.

De medische staf van Zulte Waregem gaat enkele onderzoeken doen om te beslissen of Thiam nog wordt klaargestoomd voor het seizoenseinde. Risico's zullen er niet worden genomen. Thiam geniet veel belangstelling na een sterk seizoen en wil hogerop. Hij zal een transfer dan ook niet in gevaar brengen. Zulte Waregem kan een verlengd verblijf niet betalen en speurt de markt af op zoek naar goedkopere alternatieven.