Mustafi, Perisic en Horn

Bizar gerucht: moet Mignolet zijn koffers pakken bij Liverpool?

Bizar gerucht: moet Mignolet zijn koffers pakken bij Liverpool?

30-04-2016 13:10

Liverpool en manager Jürgen Klopp zijn in de zoektocht naar een nieuwe keeper aanbeland bij Timo Horn. De goalie van 1.FC Köln moet na de zomer in de voetsporen treden van Simon Mignolet. Dat melden Engelse media zaterdag. 

Na ruim een halfjaar samenwerking is Klopp er blijkbaar uit: Mignolet is niet goed genoeg om eerste doelman van The Reds te blijven. Omdat Marc-André ter Stegen te duur is, schakelt Liverpool nu over naar de 22-jarige Horn. Hij doet het dit seizoen uitstekend in Keulen. Opvallend overigens: eerder dit seizoen zette Mignolet nog zijn handtekening onder een nieuw, vijfjarig contract op Anfield. 

Horn zou niet de enige landgenoot zijn die hoog op het verlanglijstje van Klopp prijkt. Shkodran Mustafi is een ander target van de Premier League-grootmacht. De sterke verdediger staat nu nog onder contract bij Valencia. Mustafi (24) moet zeker 35 miljoen euro kosten. 

De derde naam die gelinkt wordt aan Liverpool, is die van ex-Bruggeling Ivan Perisic. Klopp werkte met de Kroatische aanvaller samen in hun tijd bij Borussia Dortmund. Perisic staat inmiddels onder contract bij Internazionale. De Italianen zijn bereid om de 27-jarige international te verkopen.