Opstellingen Zulte Waregem-KV Oostende: Vanderhaeghe met succesvolle elf

Opstellingen Zulte Waregem-KV Oostende: Vanderhaeghe met succesvolle elf

29-04-2016 19:38

Zulte Waregem en KV Oostende openen vrijdagavond de zesde speeldag van Play-Off 1. Om 20u30 klinkt het eerste fluitsignaal in het Regenboogstadion. De teams staan met de volgende ploegen aan de aftrap.

De thuisploeg staat na een slechte 2 op 15 op de zesde plaats. Essevee heeft een overwinning nodig om nog enige kans te maken op de vierde plaats. Zulte Waregem ging de vorige speeldag met een harde 5-0 onderuit bij Club Brugge. Trainer Francky Dury heeft zijn ploeg ondanks de zware nederlaag slechts op één plaats gewijzigd. 

Joël Sami keert terug van een blessure en neemt in de defensie direct de positie over van Formose Mendy. Donderdag werd bekend dat Zulte Waregem de optie in het contract van Mendy waarschijnlijk niet gaat lichten en hij lijkt dus aan zijn laatste weken bij de club bezig.

KV Oostende wil vooral de fraaie 4-2 overwinning op Anderlecht een goed vervolg geven. Bij een nieuwe zege naderen de Kustboys nummer vier Racing Genk tot op een enkel punt. Coach Yves Vanderhaeghe was zeer blij met het optreden tegen Anderlecht en kiest voor dezelfde elf.