Breaking news

Anderlecht bezig aan langste ongeslagen reeks van het seizoen van alle JPL-clubs

Boegbeeld waarschuwt: Als Antwerp de titel pakt dan begint het pas echt

Boegbeeld waarschuwt: "Als Antwerp de titel pakt dan begint het pas echt"

Gepubliceerd: vrijdag 29 april 2016 om 08:26vr 29-04-2016 om 08:26

Dit weekend krijgt de Proximus League eindelijk zijn ontknoping. In een rechtstreeks duel beslissen Antwerp en Eupen over de titel. Tenzij WS Brussel wederom ergens gelijk krijgt natuurlijk. Ratko Svilar hoopt dat Antwerp uiteindelijk promoveert. Al waarschuwt het boegbeeld van The Great Old zijn oude club.

"Ik ben uitgenodigd om de match bij te wonen. Ik hoop vanzelfsprekend dat Antwerp het haalt, maar eigenlijk had de titel al lang binnen moeten zijn. Antwerp verloor thuis van Seraing, Lommel en Lierse. Als zein die drie wedstrijden telkens een puntje gepakt hadden, was de zaak nu al lang beklonken", aldus Svilar in Het Laatste Nieuws.

Svilar is daarna wel duidelijk. Antwerp is nog niet helemaal klaar voor voetbal in Eerste Klasse. "Als het zaterdag de titel pakt, begint het pas echt. Dit team is niet sterk genoeg. Als Antwerp in eerste wil blijven, moet het op zoek naar versterking."

WS Brussel in Eerste Klasse ziet Svilar trouwens helemaal niet zitten. "Ach, een club met 300 of 400 toeschouwers heeft toch niets in Eerste Klasse te zoeken. Hier zitten elke week 9.000 uitzinnige supporters. Zij verdienen die promotie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wie wordt er kampioen in de Proximus League?

Antwerp
59%
Eupen
30%
WS Bruxelles
10%
(1359 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws