Robben diep onder de indruk van Engelse stuntploeg: Blij voor hem

Robben diep onder de indruk van Engelse stuntploeg: "Blij voor hem"

27-04-2016 21:22

Leicester City heeft nog één overwinning nodig voor een sensationeel kampioenschap in Engeland. Arjen Robben geniet vanuit Duitsland van de stuntploeg, met Claudio Ranieri aan het roer.

Robben heeft een geschiedenis met de Italiaanse manager, die hem jaren geleden naar Chelsea haalde. "Het is een geweldige kerel. Ik heb met veel plezier onder hem gewerkt, al duurde het maar kort", vertelt de geblesseerde aanvaller van Bayern München aan MOTD Magazine. "Ik ben blij voor hem."

"Ranieri heeft bovendien een heel sterk team gesmeed", vervolgt Robben, die vooral onder de indruk is van Riyad Mahrez. De Algerijn werd zondag uitgeroepen tot beste speler van het seizoen in Engeland. "Van wat ik heb gezien en vooral heb gehoord, is Mahrez een heel goede voetballer. Erg getalenteerd."

Robben ziet hoe dan ook een nadeel aan de sensationele prestaties van Leicester in de Premier League. "Het succes heeft altijd een keerzijde. Leicester is nog geen grootmacht, hoewel ze het heel goed doen. De kans is groot dat grotere clubs in de zomer gaan proberen om Mahrez los te weken."