Borussia Dortmund staat open voor transfer: Het zou kinderachtig zijn

Borussia Dortmund staat open voor transfer: "Het zou kinderachtig zijn"

26-04-2016 08:12

Borussia Dortmund is niet van plan om een vertrek van Mats Hummels tegen te werken. Wanneer de 27-jarige verdediger besluit te vertrekken uit het Signal Iduna Park, wil de huidige nummer twee van de Bundesliga meewerken mits de juiste prijs wordt betaald.

Hummels bepaalt op het moment zijn toekomst. De international van Duitsland heeft in Dortmund nog een contract voor een jaar. Een vertrek is een optie. De Duitser heeft over interesse niet te klagen. Bayern München heeft belangstelling, net als meerdere clubs uit de Engelse Premier League.

"Het zou kinderachtig zijn om een vertrek van Hummels tegen te houden", zegt Borussia-directeur Hans-Joachim Watzke tegen AUDI-Star-Talk. "We accepteren dat iemand die acht jaar voor ons heeft gespeeld en bijna 28 jaar wordt, nadenkt over zijn situatie."

Watzke schept een duidelijke voorwaarde. "Wanneer een club niet veel geld wil betalen, heeft Hummels nog altijd een contract in Dortmund. Ik ben er zeker van dat hij er geen problemen mee heeft om te blijven spelen voor Borussia", aldus de directeur.