Lukebakio uitblinker bij beloften RSC Anderlecht met drie doelpunten

25-04-2016 23:29

Anderlecht en KV Mechelen hebben in de beloftencompetitie een heuse doelpuntenkermis gehouden. Het werd 3-5. Uitblinker van dienst was Dodi Lukebakio met 3 doelpunten voor Anderlecht.

De beloften van Anderlecht begonnen onmiddellijk sterk aan zijn wedstrijd en al aan de rust stond het 0-2 op het veld van KV Mechelen. Na de rust vielen de meeste doelpunten want beide clubs wisten nog 3 keer te scoren.

Dodi Lukebakio was de uitblinker van dienst. Hij scoorde maar liefst 3 keer, waarvan 1 penalty. Daarmee laat de vinnige vleugelaanvaller nog eens van zich horen. Na enkele kleine kansen bij de eerste ploeg verdween Lukebakio de laatste maand weer naar de achtergrond. De andere doelpunten kwamen voor Anderlecht kwamen van Stéphane Omeonga, ook op penalty, en Siebe Van der Heyden.

Door de zege blijft Anderlecht in het spoor van leider Club Brugge. Met 1 wedstrijd minder gespeeld, is de achterstand nu 4 punten. Voor Anderlecht staan er nog 3 wedstrijden op het programma.