Bayern-spelers gooien olie op het vuur: 'Scheidsrechters laten veel toe bij ze'

Bayern-spelers gooien olie op het vuur: 'Scheidsrechters laten veel toe bij ze'

Gepubliceerd: maandag 25 april 2016 om 23:04ma 25-04-2016 om 23:04

Bayern München neemt het woensdag het in de halve finale van de Champions League op tegen Atlético Madrid. Bayern-spelers Juan Bernat en Javi Martinez zijn onder de indruk van de aanstaande tegenstander.

"We weten hoe ze spelen, ze zijn zeer agressief", aldus Bernat op de officiële website van Bayern München. "Ik ben echter ook van mening dat scheidsrechters heel veel toelaten bij Atlético. We weten dat sommige spelers van die ploeg zullen proberen ons zo veel mogelijk uit ons spel te halen."

Collega Javi Martinez beaamt de woorden van Bernat en is ook onder de indruk van Atlético. "Zij zijn de ploeg die wij het minst graag wilde loten in de halve finales. Voor mij persoonlijk is dit de ploeg die het moeilijkst te bespelen is van alle overgebleven Champions League-deelnemers. Atlético bezit een goede mix van agressiviteit, concentratie, verzorgd voetbal en een zeer sterke mentaliteit. Dat maakt ze zo sterk, ze zijn heel compleet."

Ondanks dat het tweetal veel ontzag voor Atlético heeft, gaan ze er vanuit dat Bayern aan het langste eind zal trekken. "De finale in Milaan blijft ons doel. We zullen er alles aan doen om dat te bereiken", besluit Bernat.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws