Bale ontkent 'Ronaldo-ruzie': De pers zegt altijd dat dat niet zo is

Bale ontkent 'Ronaldo-ruzie': "De pers zegt altijd dat dat niet zo is"

25-04-2016 12:13

Gareth Bale kwam in de zomer van 2013 voor het recordbedrag van 100 miljoen euro naar Real Madrid en troefde daarmee Cristiano Ronaldo af. Vanaf de eerste dag van hun samenwerking gaan de geruchten dat de twee sterren het niet goed met elkaar kunnen vinden. Bale verwijst deze geruchten in een interview definitief naar de prullenmand.

"Cristiano spreekt Engels en dat hielp me toen ik hier net was", vertelt Bale in gesprek met The Times. "We kunnen het heel goed met elkaar vinden. De pers zegt altijd dat het niet zo is, maar we gaan prima met elkaar om", vervolgt de aanvaller uit Wales. 

"Ik heb nog nooit een ruzie met hem gehad. Hij is een zeer, zeer gepassioneerd persoon op het veld - dat weet iedereen. Hij is enorm vastberaden, dat vatten mensen vaak verkeerd op. We hebben nooit problemen met elkaar gehad."

De Koninklijke staat momenteel één punt achter op Barcelona en stadgenoot Atlético Madrid in de strijd om de Spaanse titel. Ook in de Champions League zijn de Madrilenen nog in de race: dinsdag wacht de kraker tegen Manchester City. "Het gaat erg goed, we maken een hoop doelpunten. Hopelijk kunnen we blijven pieken tot het eind van het seizoen en nog wat prijzen winnen", besluit Bale.