Bizot heeft nog sprankeltje hoop: Alles winnen om kampioen te worden

Bizot heeft nog sprankeltje hoop: "Alles winnen om kampioen te worden"

25-04-2016 10:29
0

Racing Genk leed zondag een pijnlijke thuisnederlaag tegen AA Gent, en dat was zeker voor Marco Bizot een teleurstelling. Hij zou in de slotfase een penaltyfout hebben gemaakt, maar hij vindt dat helemaal niet.

Bizot reageerde na de wedstrijd heel bedrukt. "Een gelijkspel was verdiend geweest, gezien de wedstrijd. Die penalty had niet mogen gebeuren, het was heel duidelijk geen penalty. Als je zo moet verliezen in de laatste minuut, dan kan je nog zo goed je best doen. Dat is gewoon zonde", vertelt hij aan Radio GRK en exclusief voor VoetbalPrimeur.be.

Bizot denkt dat de ref een beetje spijt had van de rode kaart voor Kenneth Saief. "Iedere beslissing is er één op zich. Ik weet niet of die rode kaart terecht was of niet, ik heb het niet gezien. Het volgende moment is weer een andere beslissing, je mag niet gaan compenseren. Jammer dat het op zo'n manier moet gaan, we hadden een verdiend punt moeten krijgen."  

Bizot was wel onder de indruk van de tegenstander. "Het liep minder goed dan tegen Club Brugge, Gent speelde ook heel goed en compact. Zeker in de tweede helft, toen ze met 10 speelden. Het is niet makkelijk om wedstrijden te winnen, het zijn allemaal goede ploegen in Play-Off 1. Maar iedereen kan zien dat we ons best doen. Als we kampioen willen worden, dan moeten we nu alles winnen", heeft Bizot toch nog een sprankeltje hoop.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie