Anthuenis weet al wie de topper tussen Genk en Gent zal winnen

Anthuenis weet al wie de topper tussen Genk en Gent zal winnen

24-04-2016 19:21
0

AA Gent kon afgelopen donderdag een punt pakken tegen Anderlecht (1-1). De Buffalo's overtuigden tegen paars-wit. Zondagavond neemt de landskampioen het op tegen ploeg-in-vorm Racing Genk. Ex-bondscoach Aimé Anthuenis heeft weinig hoop voor de spelers van Gent.

Genk behaalde al een negen op twaalf in Play-Off 1 en staat op slechts twee punten van Gent. Bij winst springen de Limburgers over de Buffalo's. "Als Racing Genk de lijn van de goede prestaties kan doortrekken geef ik AA Gent weinig kans", stelt Aimé Antheunis in De Zondag. "Vooral het jeugdig aanvallend compartiment van de Limburgers schittert, onder aanleiding van een uitstekende Thomas Buffel. Ook Alejandro Pozuelo vind ik op dit moment een van de beste spelers in de competitie."

De jongens van Gent moeten afrekenen met behoorlijk wat druk. Na de titel van vorig jaar is het van moeten bij de Buffalo's. Dat was ook duidelijk te zien in de voorbije wedstrijden. "Tegen Anderlecht was er beterschap merkbaar", stelt Antheunis. "Maar of het niveau uit die wedstrijd volstaat betwijfel ik."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie