Na Agbonlahor en Lescott weer een Aston Villa-speler die voor ophef zorgt

Na Agbonlahor en Lescott weer een Aston Villa-speler die voor ophef zorgt

24-04-2016 15:14

Adama Traoré moet vrezen voor een boete van zijn club Aston Villa. De Spaanse vleugelspeler plaatste een tirade op zijn Facebook-pagina, nadat hij niet werd opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met Southampton (4-2 nederlaag).

Traoré werd afgelopen zomer overgenomen van FC Barcelona, maar zijn eerste jaar in de Premier League is er één om snel te vergeten. Hij degradeerde met Aston Villa en kwam zelf bovendien slechts tien keer in actie, allen als invaller. 'Ze onderschatten je en zorgen ervoor dat je je waardeloos voelt. Maar je werkt achter de schermen hard om op een dag te laten zien wat je waard bent en ze beseffen wat ze hebben misgelopen', schreef Traoré.

De twintigjarige Spanjaard is niet de eerste speler van Aston Villa die voor opschudding zorgt. Ook Joleon Lescott en Gabriel Agbonlahor haalden zich de woede van de fans op de hals. Lescott zette kort na een oorwassing tegen Liverpool een foto van een dure auto op Twitter, terwijl Agbonlahor zich in het nachtleven stortte op de avond dat het doek viel voor Aston Villa.