Transfer van Hanni wordt nog zware dobber: Geen akkoord met Anderlecht

Transfer van Hanni wordt nog zware dobber: "Geen akkoord met Anderlecht"

24-04-2016 07:33
1

De vraag lijkt niet meer of Sofiane Hanni naar Anderlecht gaat, maar wel wanneer. De goalgetter van KV Mechelen zou volgens verschillende bronnen al een akkoord hebben met Anderlecht, maar zelf ontkent hij dat.

In de Franstalige media wordt er gewag gemaakt van een persoonlijk akkoord. Klopt niet, volgens de Algerijn. "Ik heb nog geen enkel akkoord met Anderlecht. Het blijft een optie maar ik neem de tijd om te kiezen", vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

Het een en ander kan te maken hebben met de interesse van Astana. De ploeg uit Kazachstan is sportief minder aantrekkelijk, maar zou wel drie keer zo veel loon bieden als Anderlecht. Dat zou hem in één klap rijk maken, want ook Anderlecht heeft al een stevig salaris in gedachten voor hem. Toch wil Hanni liever de uitdaging aangaan bij Anderlecht, waar er naar verluidt een contract van 4 seizoenen klaarligt voor hem.

KV Mechelen wil een transfersom van 3 miljoen euro, maar Anderlecht vindt dat veel te veel voor een speler die nog maar een jaar contract heeft. Herman Van Holsbeeck en co denken eerder aan 1,5 miljoen euro.