Breaking news

Charleroi wint op STVV en komt op twee punten van Anderlecht

Genkenaar staat te kijken van de Belgische competitie: Het tempo ligt heel hoog

Genkenaar staat te kijken van de Belgische competitie: "Het tempo ligt heel hoog"

Gepubliceerd: zondag 24 april 2016 om 07:21zo 24-04-2016 om 07:21

Bij Racing Genk lijkt Peter Maes zijn keuze te hebben gemaakt op de linksachter. Brian Hamalainen is daar de achtergrond verdreven, Jere Uronen overtuigt. Nochtans was hij verbaasd door het hoge niveau in België.

Uronen speelde in het verleden in de Finse en de Zweedse competitie, die competities stellen niet veel voor vergeleken met België. Logisch dus dat hij zich moest aanpassen, al viel dat toch moeilijk. "Ik was natuurlijk wat ontgoocheld dat ik niet vroeger een plaats kon afdwingen. Maar ik wist dat de beloning voor mijn harde werk ooit zou komen. Ik heb intussen mogen ervaren dat hier in België het tempo heel hoog ligt", vertelt hij aan Het Belang Van Limburg

Uronen heeft in zijn carrière nog geen landstitel mogen winnen, komt dat er dit jaar van? "Waar dit Genk kan eindigen? Daar moeten we niet te veel mee bezig zijn. Ik weet alleen dat, als je in de volgende zes matchen achttien punten pakt, je heel dicht bij de top van de klassering staat. Maar goed, Gent zal niet zomaar kampioen zijn geworden. Het is een sterk team."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws