Verdediger krijgt tweede kans: Denk dat hij weer toekomst ziet bij Anderlecht

Verdediger krijgt tweede kans: "Denk dat hij weer toekomst ziet bij Anderlecht"

23-04-2016 19:04

Het gaat op sportief vlak weer beter met Bram Nuytinck. De Nederlandse verdediger van Anderlecht krijgt tegenwoordig - mede door het niet 100% fit zijn van Olivier Deschacht - eindelijk zijn kans van Besnik Hasi. 

 

Nuytinck moest lange tijd genoegen nemen met een reserverol, maar is inmiddels weer basisspeler. Mario Been werkte in het verleden samen met Nuytinck. De ex-trainer van Racing Genk is niet verrast dat zijn landgenoot zichzelf heeft teruggeknokt. "Dat verbaast me niets", zegt hij in De Standaard.

"Bram heeft altijd al een voorbeeldige mentaliteit gehad. Zelfs in de moeilijkste momenten meldde hij zich elke dag stipt om 8 uur ’s morgens op de club om te fitnessen en op vrije dagen kwam hij in zijn eentje trainen."

Ook  Hasi is blij voor Nuytinck. "Bram kende moeilijke momenten. Ik beloofde hem na het seizoen een gesprek, maar ik denk dat hij opeens weer toekomst ziet bij Anderlecht. Deschacht gaat straks zijn laatste jaar in en wordt misschien geopereerd. Gelukkig is Bram altijd hard blijven werken."