'Genk brengt het leukste voetbal in Play-Off 1, met Pozuelo als orkestmeester'

'Genk brengt het leukste voetbal in Play-Off 1, met Pozuelo als orkestmeester'

Gepubliceerd: zaterdag 23 april 2016 om 15:40za 23-04-2016 om 15:40

Als het zondag in de Cristal Arena van Gent wint, kan Genk derde worden. De Limburgers zijn aan een uitstekende Play-Off 1 bezig en pakten al negen op twaalf. Marc Degryse vindt dat één bepaalde speler van Genk enorm veel lof verdient.

"Het frisse voetbal dat Genk momenteel brengt, is het leukste in Play-Off 1. Met Alejandro Pozuelo als orkestmeester: perfect tweevoetig en goed het overzicht behoudend", zegt Degryse in Het Laatste Nieuws.

"Dankzij Pozuelo is Thomas Buffel aan zijn derde jeugd begonnen. Hij bloeit weer open en voetbalt frivool. Ook de rest, zoals Wilfred Ndidi en Ruslan Malinovskyi, haalt een hoger niveau. En achterin staat er met Sébastien Dewaest - Christian Kabasele een solide duo."

"Kortom: Genk zit in de flow. Hun timing is goed. Daarom zeg ik: klasse van Peter Maes. Hij zei in januari al dat Genk Play-Off 1 moest halen en liet enkele weken geleden ook verstaan dat zijn ploeg zich zou mengen in de top drie. Winst zondag tegen AA Gent en Genk doet helemaal mee in het debat", besluit Degryse.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws