Anderlecht steekt Najar een hart onder de riem: 'Er ligt een nieuw contract klaar'

Anderlecht steekt Najar een hart onder de riem: 'Er ligt een nieuw contract klaar'

22-04-2016 19:02

Andy Najar blijft mogelijk toch langer in Brussel voetballen. De Hondurees stuurde de afgelopen maand aan op een vertrek, maar liep afgelopen zondag een zware blessure op in de wedstrijd tegen Club Brugge. Volgens zijn manager heeft Anderlecht de rechtsachter een voorstel gedaan.

Najar was opnieuw aan een sterk seizoen bezig. De verdediger haalt als één van de weinigen een constant niveau en wierp zich opnieuw op als sterkhouder van een bij momenten kwakkelend Anderlecht. Tegen Club Brugge sloeg het noodlot toe. Najar blesseerde zich aan zijn knie en is zeker zes maanden buiten strijd.

Die blessure lijkt ook een rem te zetten op de transferwens van Najar, die zich ondertussen bewezen heeft bij Anderlecht en na de aanslagen van 22 maart al liet verstaan dat hij liever andere oorden zou opzoeken. Toch is een verlengd verblijft in het Astridpark niet uitgesloten. Chris Megaloudis, de zaakwaarnemer van Najar, zou aan Radio HRN bevestigd hebben dat Anderlecht zijn speler een contractverlenging van twee jaar zal voorschotelen.