'Spurs smeedt plannen: 40 miljoen voor Rode Duivel, vervanger voor Chadli'

'Spurs smeedt plannen: 40 miljoen voor Rode Duivel, vervanger voor Chadli'

22-04-2016 10:11

Tottenham Hotspur hoopt zich in de zomer te versterken met zowel Michy Batshuayi (Olympique Marseille) als André Schürrle (VfL Wolfsburg). Boulevardkrant The Daily Mirror schrijft dat vrijdag. Er zou dan weer slechts nieuws zijn voor Chadli.

Batshuayi scoort dit seizoen aan de lopende band namens het zwak presterende Marseille. Spurs ziet in onze landgenoot een welkome versterking voor de selectie, aangezien de huidige nummer twee van de Premier League in Harry Kane slechts één echte spits tot de beschikking heeft.

Het is vrijwel zeker dat Tottenham komend seizoen aan de bak moet in de Champions League en dus wil manager Mauricio Pochettino meer opties tot zijn beschikking hebben. Batshuayi, wiens naam ook circuleert bij West Ham United en Liverpool, moet zeker veertig miljoen euro kosten. 

Een andere speler die hoog op het verlanglijstje van Spurs staat, is André Schürrle (foto). De 25-jarige vleugelaanvaller van Wolfsburg speelde in het verleden al eens in de Premier League. Zijn avontuur bij Chelsea (2013-2015) liep echter op een deceptie uit. De komst van de Duitse international zou slechts nieuws betekenen voor een andere Rode Duivel, Nacer Chadli. Hij staat naar verluidt op de nominatie om verkocht te worden.