De Mos tipt Anderlecht-speler bij PSV: Heel groot talent

De Mos tipt Anderlecht-speler bij PSV: "Heel groot talent"

21-04-2016 18:03

Het seizoen in Nederland is bijna afgelopen en dus zijn de clubs alweer bezig met het nieuwe seizoen. Welke spelers gaan, welke spelers blijven? Aad de Mos heeft nog wel een tip voor PSV. Een tip die bij Anderlecht speelt.

"Ik zou Youri Tielemans van RSC Anderlecht kopen, omdat het een heel groot talent is", begint De Mos tegenover PSV TV. "PSV haalt dan, voor de toekomst, een hele grote klasbak op het middenveld binnen." De achttienjarige Tielemans speelt sinds 2002 voor Anderlecht. In 155 duels maakte hij vijftien treffers. Ons lijkt een stap naar PSV niet meteen bij hem te passen.

Ook werd De Mos gevraagd naar zijn verwachting van de ontknoping van de Eredivisie. "Ik blijf zeggen dat PSV nog kampioen wordt. FC Utrecht wint zondag in de finale van de KNVB Beker van Feyenoord, SC Cambuur zal rechtstreeks degraderen. Of FC Twente, als ze de licentie Betaald Voetbal kwijtraken."

In Nederland hebben Ajax en PSV momenteel evenveel punten. Er staan nog twee duels op het programma. In Nederland geeft het doelpuntensaldo de doorslag. Daarin is Ajax in het voordeel.