Spijt komt na de zonde: Funes Mori zegt sorry tegen Origi op Twitter

Spijt komt na de zonde: Funes Mori zegt sorry tegen Origi op Twitter

21-04-2016 16:50

Funes Mori, de boomlange Evertonverdediger die de enkel van Divock Origi torpedeerde tijdens de 4-0 zege van Liverpool, heeft spijt van zijn onbezonnen actie. Toen hij na zijn tackle de rode kaart onder de neus geschoven kreeg, stapte Mori fier wijzend naar het Everton-embleem op zijn shirt, het veld af. Een dag later komt het berouw.

Het was een vreemd gezicht, woensdag in Liverpool. Funes Mori, die net Rode Duivel Divock Origi zwaar geblesseerd, stapte van het veld terwijl hij apetrots naar het Everton-embleem op zijn borst wees. Niet bepaald sportief, laat staan dat het van enig fatsoen getuigt. Een dag later is de ernst van de zaak dan toch doorgedrongen tot de Argentijn. Spijt komt, helaas, altijd na de zonde, want Origi is niet de eerste Rode Duivel die door Mori van het veld getrapt wordt. Eerder slachtoffer was ... Kevin De Bruyne!

"Het spijt me enorm wat er gisteren gebeurd is", aldus de Argentijn op Twitter. “Het was nooit mijn intentie om een rivaal pijn te doen of één van mijn collega’s het veld te doen verlaten. Wat Divock Origi betreft, ik hoop van harte dat het niets ernstig is en weet dat het nooit mijn intentie was pijn te doen. Ik bied dan ookmijn verontschuldigingen aan voor wat is gebeurd."

Origi bezocht vandaag - op krukken - het ziekenhuis. Zijn enkel bleek gisteren al zeker niet gebroken maar het is nog wachten op de juiste diagnose. Dat weet Het Nieuwsblad.