Kevin De Bruyne praat over de sensationele Kevin De Bruyne bij Man City

Kevin De Bruyne praat over de sensationele Kevin De Bruyne bij Man City

21-04-2016 15:55

Negen weken in de lappenmand liggen lijkt Kevin De Bruyne niet te deren. Assists, dribbels en goals. De hoogblonde jongen uit Drongen is God in Manchester. "De puzzel klopt."

"De eerste weken na mijn blessure liepen echt perfect. Ik kon gewoon niet beter beginnen. En als je eenmaal vertrokken bent, blijf je gaan", reageert Kevin De Bruyne op de officiële website van Manchester City. 

"Ik voet me gewoon heel erg goed in Manchester, zowel op als naast het veld. Dat is erg belangrijk voor mij. Ik kan zonder zorgen spelen. Volgens mij heeft dat ook een invloed op mijn goede prestaties. Ik scoor nu ook geregeld. Dat komt omdat ik in mijn jeugd ontelbare keren op doel heb getrapt. Om te oefenen. Daar pluk ik nu de vruchten van."

Wie anders dan Kevin De Bruyne schitterde (naast Agüero) tegen Chelsea? Uitgerekend hij deed zijn ex-club de das om. "Ik wilde echt vertrekken, want ik speelde amper bij Chelsea. Het was vreemd dat ik niet veel aan de bak kwam, want ik dacht dat ze mij echt wilden. Ik ben naar Wolfsburg gegaan omdat ik het gevoel wilde hebben dat ik voor een club speelde die echt in mij geloofde."