'Nieuw gerucht zet streep door miljoenentransfer van Ronaldo'

'Nieuw gerucht zet streep door miljoenentransfer van Ronaldo'

21-04-2016 13:45

Cristiano Ronaldo wordt met allerlei megatransfers in verband gebracht, maar volgens Marca gaat dat er helemaal niet van komen. De Spaanse sportkrant schrijft dat de 31-jarige Portugees op het punt staat zijn contract bij Real Madrid te verlengen.

Ruim een maand geleden begonnen Real en Ronaldo de gesprekken over een nieuwe verbintenis. De club en de aanvaller zijn dicht bij een overeenkomst, die Ronaldo tot medio 2020 vastlegt in de hoofdstad van Spanje.

Het huidige contract van Ronaldo loopt af in medio 2018. Er gingen geruchten dat de superster ongelukkig zou zijn bij Real Madrid en aasde op een transfer. De trainerswissel - Zinedine Zidane voor Rafael Benitez - heeft Ronaldo goed gedaan.

Met Zidane aan het roer doen Ronaldo en co volop mee om de Spaanse landstitel en de Champions League. De Koninklijke heeft in de Primera Division maar een punt minder dan koploper FC Barcelona. In de halve finale van de Champions League wacht Manchester City. Dinsdag is de eerste ontmoeting in Engeland.