De Sutter is Turkije kotsbeu, keert hij terug naar België?

De Sutter is Turkije kotsbeu, keert hij terug naar België?

21-04-2016 11:00

Tom De Sutter heeft het helemaal gezien in Turkije. Bij Bursaspor komt hij nauwelijks aan de bak, en zijn manager Didier Frenay zoekt een nieuwe club voor de 31-jarige spits.

Bursaspor betaalt De Sutter ongeveer 1,8 miljoen euro per jaar, maar toch wordt hij nauwelijks opgesteld. Hij heeft dit seizoen nog maar 4 keer mogen starten en scoorde nog geen enkel doelpunt. Frenay ziet geen toekomst meer voor De Sutter bij Bursaspor.

"Tom is geen speler die je om de twee maanden eens opstelt. Hij zou eens tien duels na elkaar zijn kans moeten krijgen om in het ritme te komen, maar blijkbaar is dat geen optie meer. We moeten tot een oplossing komen", laat hij weten aan Het Nieuwsblad.

Bursaspor heeft vorige zomer 2 miljoen betaald voor de spits, maar de Turken beseffen dat ze dat geld waarschijnlijk niet meer terugzien. "Ik denk dat we tot een realistische transferprijs kunnen komen. Of Tom openstaat voor een terugkeer naar België? We zullen alle opties bekijken, maar daar hebben we nog niet over gepraat."