Juventus heeft titel bijna binnen na zege op Lazio; heldenrol voor invaller Totti

20-04-2016 23:34

Juventus heeft de Scudetto bijna binnen. De koploper van de Serie A boekte woensdagavond een simpele 3-0 zege op SS Lazio en heeft, met nog vier competitieduels te gaan, nog slechts vier punten nodig.

Lazio moest het op alle facetten afleggen tegen het ongenaakbare Juventus. In de eerste helft zette Mario Mandzukic De Oude Dame op voorsprong. Na de pauze was het goudhaantje Paolo Dybala die de rest van de productie verzorgde. De Argentijnse aanvaller scoorde vanaf de stip (52e minuut) en schoot op aangeven van Sami Khedira raak (64e minuut).

AS Roma-icoon Franceso Totti vertolkte een heldenrol tijdens het thuisduel met Torino. Bij een 2-1 achterstand in de 86e minuut kwam de aanvaller in het veld. De vedette tekende direct voor de gelijkmaker en schoot even later ook de winnende goal binnen vanaf de strafschopstip. Internazionale ging onderuit bij Genoa. Omdat Fiorentina ook verloor (2-1 bij Udinese), blijft Inter op de vierde plek staan.