Okaka denkt niet aan transfer naar het buitenland: Wil graag blijven

Okaka denkt niet aan transfer naar het buitenland: "Wil graag blijven"

20-04-2016 08:37

Anderlecht kan zijn remonte in de titelstrijd danken aan Stefano Okaka. De sterke spits van paars-wit acteert de laatste weken op een hoog niveau. Tegen Club Brugge (1-0) was hij de absolute uitblinker.

"Ik wil mezelf niet beoordelen. Maar als anderen zeggen dat ik goed gespeeld heb, is dat goed genoeg voor mij. Laat me maar gewoon bezig zijn met mijn eigen niveau", lacht hij in Het Laatste Nieuws. Afgelopen zondag boekte Anderlecht in eigen huis nog een overwinning tegen Club. "Dat was mentaal belangrijk", klinkt het in Het Nieuwsblad.

"Door de taalbarrière lees ik hier geen kranten, maar voor de wedstrijd was het alsof Brugge al kampioen was. Dat voelde ik. Zij hebben gepraat en wij hebben gevoetbald. Nu hebben Club, Anderlecht en Gent elk weer 33 procent kans op de titel."

Aan een transfer naar een grote competitie denkt hij nog niet meteen. "Ik voel me heel goed bij Anderlecht. Ik wil graag blijven. Maar er kunnen altijd zaken boven mijn hoofd gebeuren waar ik geen controle over heb", besluit hij in Het Laatste Nieuws.