Michel Preud'homme neemt twee verrassende namen mee naar Genk

Michel Preud'homme neemt twee verrassende namen mee naar Genk

19-04-2016 17:15
0

Club Brugge-trainer Michel Preud'homme heeft dinsdag zijn de selectie voor de Play-Off 1-wedstrijd tegen KRC Genk bekend gemaakt. Bij de 22 spelers die Preud'homme meeneemt naar Genk ook enkele verrassende namen.

Normaal gezien is Börn Engels een van de eerste namen die je op het selectieblad invult, maar afgelopen week zag het er lang naar uit dat de verdediger niet fit zou raken. Engels speelde niet tegen Anderlecht en werd ook niet verwacht fit te zijn voor de wedstrijd tegen Genk. De verdediger kreeg uiteindelijk dan toch groen licht van de clubdokter. Starten doet Engels in geval niet; Club Brugge liet weten dat Engels gewoon meegaat met de rest van de ploeg, maar zeker niet zal spelen.

Een gelijkaardig verhaal voor Lior Refaelov. De middenvelder zakt ook mee af naar de Cristal Arena, maar zal niet starten. Ook hij was niet fit voor Anderlecht, maar zit tegen Genk wel op de bank. De kans zit erin dat Refaelov invalt.

Doelmannen: Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese

Verdedigers: Thomas Meunier, Davy De fauw, Benoît Poulain, Bjorn Engels, Stefano Denswil, Brandon Mechele, Laurens De Bock, Boli Bolingoli

Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Sander Coopman, Felipe Gedoz

Aanvallers: Lior Refaelov, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes, Leandro Pereira, José Izquierdo

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie