Antwerp begrijpt heisa niet: Schrik is nergens voor nodig

Antwerp begrijpt heisa niet: "Schrik is nergens voor nodig"

Gepubliceerd: dinsdag 19 april 2016 om 09:35di 19-04-2016 om 09:35

Antwerp moet zondag in principe op bezoek bij Union St.-Gillis, maar het is nog niet duidelijk of de match wel kan doorgaan. Union heeft namelijk nog steeds geen stadion gevonden waar het terecht kwam. Bij Antwerp begrijpen ze alle heisa niet zo goed. "Op Cercle verliep alles vlekkeloos met 5000 supporters."

De veiligheidsdiensten willen niet dat Union Antwerp ontvangt in het eigen Stade Joseph Mariën, omdat ze de veiligheid niet kunnen garanderen. Om diezelfde reden kan het ook niet uitwijken naar Molenbeek, Tubeke, Anderlecht of Sint-Truiden. Antwerp-preses Jan Michel snapt het niet.

"De burgemeester heeft schrik dat onze supporters voor onregelmatigheden gaan zorgen, maar dat is nergens voor nodig”, zei Michel dinsdag op Radio 1. "We reisden met vijfduizend fans af naar Cercle Brugge en dat is vlekkeloos verlopen. Als wij nu zondag kampioen zouden spelen, dan is er uiteraard een groot feest. Maar een feest kan perfect op een veilige manier gebeuren", vindt Michel.

De voorzitter van The Great Old hoopt dat er alsnog een oplossing uit de bus komt vallen. "Hopelijk komt er een akkoord. Het enige dat wij willen, is zo snel mogelijk duidelijkheid over of de wedstrijd kan plaatsvinden en waar", besluit hij.

Poll

Zie jij Antwerp FC graag terugkeren naar de Jupiler Pro League?

(1728 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws