KV Kortrijk doet sterkhouders een voorstel om te verlengen

KV Kortrijk doet sterkhouders een voorstel om te verlengen

Gepubliceerd: maandag 18 april 2016 om 08:21ma 18-04-2016 om 08:21

KV Kortrijk wil werk maken van de toekomst. Het Laatste Nieuws meldt dat de Kerels twee sterkhouders langer aan zich willen binden. Doelman Darren Keet en middenvelder Gertjan De Mets zouden hun contract kunnen verlengen.

Het contract van Keet loopt na dit seizoen af. De Zuid-Afrikaanse doelman, al vijf jaar aan de slag in het Guldensporenstadion, liet eerder verstaan te zullen vertrekken aangezien hij nog geen nieuw voorstel had gekregen. In de loop van de komende week zou Kortrijk daar toch werk van willen maken.

Ook met Gertjan De Mets wil het bestuur langer door. De middenvelder heeft nog een contract voor een jaar, maar liet zich ontvallen dat hij klaar is voor een ander avontuur. De Mets viel onlangs wel uit met een zware knieblessure en zal dit seizoen niet meer in actie komen, wat een mogelijke transfer bemoeilijkt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws