Lokeren-speler 'excuseert' zich: Denk dat ik mensen hartaanval heb bezorgd

Lokeren-speler 'excuseert' zich: "Denk dat ik mensen hartaanval heb bezorgd"

17-04-2016 10:55

Sporting Lokeren wist zich pas in de laatste minuut voorbij Sint-Truiden te knokken. Het enige doelpunt van de partij kwam op naam van Mario Ticinovic. In enkele minuten tijd zorgde de Kroaat voor een brede waaier van emoties op Daknam. 

Ticinovic kopte enkele minuten voor zijn doelpunt de bal tegen de deklat. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar het doel was helemaal vrij. "Toen ik die bal voor een leeg doel nog tegen de deklat kopte, denk ik dat ik de mensen een hartaanval heb bezorgd", slaat Ticinovic een openlijke mea culpa tegenover Sporza.

De fans op Daknam grepen zich bij hun haren. Even later mochten de thuisfans toch juichen. Diezelfde Ticinovic prikte zijn eerste doelpunt voor Sporting Lokeren tegen de netten. "Gelukkig maak ik dat een minuut later goed met mijn eerste goal voor Lokeren. Het doet deugd dat we slechte wedstrijden ook winnend kunnen afsluiten", aldus een opgeluchte Ticinovic. 

Discussie met Leekens
Op deze manier neemt Ticinovic wel sportieve revanche op Georges Leekens. De Sporting Lokeren-coach plaatste hem op de bank na een discussie. "Er was een klein akkefietje deze week met Ticinovic, daarom zat hij op de bank. Als hij dan zo reageert, is dat mooi meegenomen. In het leven moet je kunnen vergeten en vergeven", aldus Leekens tegenover Sporza