Real hijgt in nek van Barcelona: 'Teams hebben neiging om te relaxen'

Real hijgt in nek van Barcelona: 'Teams hebben neiging om te relaxen'

16-04-2016 20:57

Door de 1-5 uitzege  op Getafe doet Real Madrid plotseling weer helemaal mee om de landstitel. Doelman Keylor Navas is tevreden en hoopt met zijn ploeg zowel de titel als de Champions League te winnen. De Madrilenen stoomden afgelopen week namelijk door tot de halve finales.

"We zijn ons bewust van wat er op het spel staat. We blijven vertrouwen houden en daardoor groeien we als team", aldus de doelman na afloop tegen het Spaanse Marca. "Het doel is uiteraard om de overige wedstrijden te winnen en voor de titel te vechten. Teams hebben soms de neiging om na een Champions League-duel te relaxen, maar we zijn ons ervan bewust waar we voor strijden."

De Madrilenen spelen in de halve finale van de Champions League tegen Manchester City. Een belangrijke prijs, maar de titel lijkt prioriteit nummer een. "We voelen ons goed. We zijn blij dat we in de halve finales staan en we zullen ons best doen om door te gaan. Ik heb altijd al gezegd dat we er alles aan doen om de titel te behalen. We zijn dichtbij de eerste plek en die kunnen we behalen als we alles geven."