Molenbeek stelt Brusselse club voor een ultimatum: Tijd tot 24 april

Molenbeek stelt Brusselse club voor een ultimatum: "Tijd tot 24 april"

16-04-2016 16:05

White Star zit in vieze papieren. De tweedeklasser heeft geen licentie verkregen voor Eerste Klasse A of B. De voornaamste reden is de stadionproblematiek. Het stadsbestuur van Molenbeek zet White Star nu een ultimatum voor. 

Molenbeek verbrak volgens La Dernière Heure het huurakkoord met White Star. Volgens het stadsbestuur hield de tweedeklasser zich niet aan een aantal afspraken. De relatie tussen White Star en RWDM ligt er gevoelig. Molenbeek wil White Star een nieuwe kans geven. "Na een laatste ultieme poging hebben wij besloten dat White Star en RWDM een akkoord moeten vinden tegen 24 april."

White Star telt veel jeugdspelers, die ergens anders onderdak moeten vinden. "Indien dat lukt, zullen alle partijen een nieuw akkoord ondertekenen. Dan kan White Star gewoon verder blijven doen zoals beschreven in het vorige akkoord. Zoniet is het over en uit voor White Star en gaan wij er alles aan doen om de jeugdspelers van White Star een nieuwe thuis te geven. Het is de bedoeling dat wij de kinderen uit Molenbeek ten volle kunnnen laten genieten van het Edmon Machtens Stadion."