De Bruyne deelt prik uit aan Chelsea: Speelde er niet slecht, maar gewoon niet

De Bruyne deelt prik uit aan Chelsea: "Speelde er niet slecht, maar gewoon niet"

15-04-2016 15:58

Kevin De Bruyne neemt het zaterdag op tegen zijn ex-club Chelsea. De Rode Duivel verliet in 2014 The Blues, waar hij amper kansen kreeg. Nu is hij de grote sterkhouder bij Manchester City. Hij vindt echter dat hij niets te bewijzen heeft.

De Bruyne staat sinds zijn terugkeer van een blessure op een hoog niveau te spelen. In vier wedstrijden scoorde hij drie keer, waarvan twee doelpunten in de kwartfinales van de Champions League tegen PSG. "De eerste vier matchen sinds ik terug ben, verlopen nagenoeg perfect", zegt hij aan Sporza. "En al zeker met onze kwalificatie voor de halve finales van de Champions League."

Zaterdag keert hij terug naar zijn ex-club Chelsea, waar hij geen kansen kreeg. "Het is wat het is", aldus De Bruyne. "Ik wil gewoon City aan de zege helpen in een wedstrijd die heel belangrijk voor ons is. Het kan een geweldige match worden. Het wordt lastig, want het is een moeilijke verplaatsing. Maar ik vind niet dat ik iets te bewijzen heb. Er valt niet veel te zeggen. Ik speelde er niet slecht, ik speelde er gewoon niet", besluit hij met een kleine prik aan Chelsea.