Belgisch enfant terrible verbreekt zijn contract in Marokko

Belgisch enfant terrible verbreekt zijn contract in Marokko

Gepubliceerd: vrijdag 15 april 2016 om 12:32vr 15-04-2016 om 12:32

Belgische clubs op zoek naar een opportuniteit kunnen misschien eens in Marokko kijken. Daar heeft Mohamed Messoudi namelijk zijn contract laten ontbinden, hij is nu weer een vrije speler.

De 32-jarige Messoudi tekende vorig jaar bij Raja Casablanca, een topclub in de Marokkaanse hoogste afdeling. Het leek een mooie transfer, maar de club zit in financiële moeilijkheden. Messoudi moest maanden wachten op zijn loonbrief, en bovendien kreeg hij nauwelijks minuten: hij heeft nog maar 5 wedstrijden op de teller staan. Reden genoeg dus om zijn biezen te pakken, al gaat de FIFA de zaak volgens Het Laatste Nieuws wel onderzoeken.

Messoudi kwam in België aan de kost bij Germinal Beerschot, KV Kortrijk, AA Gent, Oud-Heverlee Leuven en Zulte-Waregem. In Nederland was hij ook nog actief bij Willem II. De Belg van Marokkaanse origine is nu dus helemaal gratis op te halen, al kan het vrijgeven van een speler die zijn contract heeft verbroken een tijdje duren. Bij Lokeren weten ze daar na de transfer van Hamdi Harbaoui bijvoorbeeld alles van.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws