'Lazio mengt zich in de strijd om Serie A-revelatie'

'Lazio mengt zich in de strijd om Serie A-revelatie'

14-04-2016 20:36

SS Lazio heeft zich gemengd in de strijd om Marten de Roon. De Italiaanse club wil haar selectie vernieuwen en ziet in de Nederlander een ideale versterking voor het middenveld, zo meldt het Italiaanse medium Sportmediaset

De Roon was een tijdje aanvoerder van sc Heerenveen, maar de middenvelder stond in Nederland nooit te boek als een enorm talent. Sinds zijn overstap naar het Italiaanse Atalanta maakt de Nederlander echter veel indruk. Maar er zijn meer gedadigden. Naast Lazio is namelijk ook Napoli geïnteresseerd in de diensten van De Roon. 

Lazio zou echter een streepje voor hebben in de strijd om de Nederlander. De Roon is aangesloten bij SEG International, een managementbureau dat goede banden heeft met de Romeinse club. SEG bracht eerder al Wesley Hoedt en Stefan de Vrij naar Lazio.

De Roon maakte afgelopen zomer de overstap naar Italië en ontpopte zich direct tot steunpilaar op het middenveld van Atalanta. De Nederlander speelde dit seizoen al 2500 minuten voor zijn club en mag zich aankomende zomer dus opmaken voor een stap hogerop.