Sinds mijn verhuur heb ik nog nooit met iemand van Standard gesproken

"Sinds mijn verhuur heb ik nog nooit met iemand van Standard gesproken"

Gepubliceerd: donderdag 14 april 2016 om 20:13do 14-04-2016 om 20:13

Een mens zou het haast vergeten, maar Georgy Zhukov staat nog altijd op de loonlijst van Standard. Momenteel speelt de 21-jarige Kazach op uitleenbasis voor Roda JC. Of hij volgend seizoen terugkeert naar Standard, is nog niet zeker.

"Ik heb nog niets gehoord uit Luik. Ik ben daar ook totaal niet mee bezig. Dit seizoen focus ik mij volledig en alleen op Roda JC. Ik wil in alle wedstrijden op mijn positie de beste proberen te zijn. Ik heb ook geen idee of Standard mij nauwgezet volgt", aldus de middenvelder in Het Laatste Nieuws.

"Sinds mijn verhuur heb ik nog nooit met iemand van Standard gesproken. Voor mij is dat ook geen probleem. Ik moet alleen zorgen dat ik wekelijks een zo hoog mogelijk niveau haal."

In Nederland tikt Zhukov aardig mee, maar of hij wild is van de Eredivisie? Niet meteen. "Ik wist dat ik het niveau zou aankunnen. Ik heb intussen al meer dan zeventig wedstrijden op de teller staan als profvoetballer. Het was zeker niet 'wauw' om in Nederland aan de slag te gaan. De Eredivisie is een goed niveau om mij verder te ontwikkelen. Het is zeker geen stap terug. Over het algemeen ben ik tevreden van mijn prestaties tot nu toe."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Standard de speler volgend seizoen een nieuwe kans geven?

Ja
73%
Nee
27%
(77 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws